شنبه, 26 آبان 1397
رو عنوان : در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید؛
عنوان : استاندار خوزستان از مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(س) دانشگاه بازدید كرد
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸

دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، بیژن عالی پور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و جمعی از مسئولان دانشگاهی از مجتمع خوابگاهی دخترانه حضرت معصومه(س) این دانشگاه، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این بازدید که عصر روز گذشته شنبه 17 شهریورماه انجام شد دکتر شریعتی با اشاره به اقدامات ارزنده انجام‌شده در مجتمع خوابگاهی بیان کرد: سال قبل و امسال پروژه‌های بسیار خوبی در زمینه بهسازی و بازسازی بلوک‌های خوابگاهی این دانشگاه صورت گرفته و تلاش می‌کنیم 270 کولر اسپیلت دیگر مورد نیاز خوابگاه ها را با هماهنگی‌های لازم در اختیار دانشگاه قرار دهیم.

وی افزود: همچنین از شرکت ملی مناطق نفت خیر جنوب نیز می‌خواهیم در زمینه نصب پنجره‌های دوجداره در سه بلوک باقی‌مانده اقدام نمایند؛ در هفت بلوک این خوابگاه نیز پنجره‌های دوجداره نصب‌شده که با توجه به بروز پدیده گرد و غبار در اهواز و همچنین جلوگیری از هدر رفت انرژی بسیار مهم است و در این زمینه باید از همکاری‌های شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب، تقدیر کرد.

شریعتی با اشاره به اینکه دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش زیرساخت عملیات‌های خوبی را اجرایی کرده، تصریح کرد: در بحث فضای سبز نیز مقرر شد دانشگاه اقدامات لازم را انجام دهد؛ برای نصب سایبان در محوطه خوابگاه نیز پس از برآورد هزینه تلاش خواهیم کرد اعتبار آن تأمین گردد.

وی، گفت: در آخرین بازدید از مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(س) دانشگاه شهید چمران اهواز یکی از دغدغه‌های دانشجویان دختر عبور از پل عابر پیاده‌ای بود که در مقابل خوابگاه قرار داشت که با هماهنگی‌های لازم کار انتقال این پل به درون خوابگاه و دانشگاه در حال انجام است.

استاندار خوزستان، اظهار کرد: تا پایان تکمیل تمامی پروژه‌های بهسازی و بازسازی خوابگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در کنار مسئولان این دانشگاه خواهیم بود و توسعه انسانی و کارآفرینی را برای پیشرفت کشور مهم‌ترین اصل می‌دانیم که منشأ آن نیز در دانشگاه‌ها است.

شریعتی در پایان اضافه کرد: اگر می‌خواهیم به توسعه برسیم باید همراه و در کنار دانشگاه باشیم و این مسئله نیز سرلوحه کارها است تا بتوانیم عقب‌ماندگی و مشکلات دانشگاه‌های استان به خصوص دانشگاه شهید چمران اهواز را برطرف کرده و به حداقل برسانیم .