شنبه, 26 آبان 1397
عنوان : نشست هماهنگی آیین‌های گرامی داشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸

به منظور هماهنگی‌های بیشتر در خصوص برگزاری برنامه‌های گرامی داشت هفته دفاع مقدس، نشستی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه بیان کرد: جایگاه شهدا و رزمندگان دفاع مقدس بسیار والا است و هیچ‌وقت به این جایگاه خدشه‌ای وارد نخواهد شد.

وی افزود: لازم است در مناسبت‌های مختلف یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را گرامی بداریم که رشادت‌های آن‌ها موجب شد امروز ما بر مسند مدیریت و قدرت قرار گیریم.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: گرامی داشت هفته دفاع مقدس را باید به نحو احسن در دانشگاه برگزار نماییم و این مسئله وظیفه‌ای بر عهده ما است.

در ادامه نیز سید صدرالدین مرتضوی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه توضیحاتی درباره برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس پرداخت و گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب، نمایشگاه عکس، دیدار با خانواده‌های شهدا، شب‌شعر و... ازجمله این برنامه‌ها است.

دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز خواستار این شد که در هفته گرامی داشت دفاع مقدس برنامه‌ها به صورت ستادی و با تمرکز بیشتر اجرایی شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز نیز اظهار کرد: برنامه‌های هفته گرامی داشت دفاع مقدس باید پربار و همراه با خروجی مطلوب برای دانشجویان باشد.

وی افزود: ما همواره با دو چالش چه چیزی را بگوییم و برای چه کسانی بگوییم مواجه هستیم؛ گاهی نمی‌دانیم چه بگوییم تا هزینه ایجاد نکنیم و گاهی نیز حرف‌های خوبی می‌زنیم اما مخاطبمان را اشتباه انتخاب کرده‌ایم.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: در برگزاری برنامه‌های هفته گرامی داشت دفاع مقدس باید مخاطب شناسی شده و پس‌ازآن برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

دکتر علی یاری مدیر امور فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز هفته تئاتر خیابانی دفاع مقدس، دیدار با خانواده‌های شهدا، رونمایی از دو کتاب دانشجوی این دانشگاه با موضوع دفاع مقدس، برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی، کارگاه راویان دفاع مقدس و... را از برنامه‌های این معاونت اعلام کرد.

همچنین دکتر آسیه مهدی پور مدیر امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بیان کرد: تلاش خواهیم کرد در هفته گرامی داشت دفاع مقدس کرسی آزاداندیشی با این موضوع در دانشگاه برگزار نماییم.