شنبه, 26 آبان 1397
عنوان : موفقیت دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در مرحله‌ی كشوری جشنواره‌ی قرآن و عترت
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸

مرحله کشوری سی و سومین جشنواره‌ی سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور روز گذشته –هفدهم شهریورماه 97- به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار شد و امروز با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مرحله از مسابقات، 14 دانشجو از این دانشگاه در رشته‌های حفظ کل و جزء، قرائت ترتیل، آشنایی با سیره‌ی معصومین علیهم السلام، تلاوت تحقیق، آشنایی با صحیفه‌ی سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و آشنایی با احادیث اهل بیت علیهم السلام با دیگر شرکت‌کنندگان از دانشگاه‌های سراسر کشور به رقابت پرداختند.

در این دوره از جشنواره، فائزه جلالی در رشته‌ی "حفظ 10 جزء" و سوسن عبیداوی در رشته‌ی "حفظ 5 جزء" از دانشگاه شهید چمران اهواز، به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند. همچنین در رشته‌ی "قرائت ترتیل" لیلا دورقی احمدی مقام دوم را در این مرحله از مسابقات از آن خود کرد.

گفتنی است برترین‌های این دوره از جشنواره، به مرحله‌ی ملی سی و سومین مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویی که آذرماه امسال برگزار می‌شود، راه می‌یابند.