دوشنبه, 23 مهر 1397
عنوان : راه‌اندازی سالن ورزش‌های رزمی دانشگاه شهید چمران اهواز
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۹

مدیر تربیت بدنی معاونت دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز از راه‌اندازی سالن ورزشی‌های رزمی این دانشگاه خبر داد و افزود: همزمان با آغاز سال تحصیلی این سالن به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر سید حسین مرعشیان ادامه داد: در این خصوص باید از همکاری و مساعدت معاونت دانشجویی و ریاست دانشکده علوم ورزشی، تقدیر کرد .

وی، افزود: این سالن جنب زمین چمن دانشگاه قرار دارد و آماده خدمات‌رسانی به رشته‌های رزمی ازجمله تکواندو، کاراته، کنگ‌فو و جودو به دانشجویان دختر و پسر، کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه می‌باشد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شهید چمران اهواز، عنوان کرد: پیش از این دانشجویان این دانشگاه برای ورزش‌های رزمی باید به سالن‌های بیرون از دانشگاه مراجعه می‌کردند که خوشبختانه این سالن با امکانات کافی آماده خدمات‌رسانی به جامعه دانشگاه است.