دوشنبه, 23 مهر 1397
عنوان : فراخوان دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب
 ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب با تمرکز بر موضوع آب‌های نامتعارف(آب شور و پساب) در آذرماه امسال با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

این جشنواره در سه بخش فناوری( فن بازار، استارت آپ و نمایشگاه تخصصی تولیدات)، بخش علمی( فناوری‌های نوین با آب شور و پساب، مدیریت مزرعه با استفاده از فناوری شور ورزی، فناوری‌های زیستی با استفاده از آب‌های نامتعارف، جنبه‌های اقتصادی کاربردی استفاده از آب‌های شور و پساب) و بخش فرهنگی و هنری( جشنواره آب و زندگی، مسابقه فرهنگی، هنری، رسانه‌ای) برگزار می‌گردد.

دانشجویان، استادان، واحدهای فناور، شرکت‌ها، مخترعان و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به پایگاه جشنواره به آدرسwprtech.ir  مراجعه نمایند.
ضمناً ایمیل جشنواره به آدرس
wprtech@um.ac.ir و تلفن دبیرخانه به شماره‌های 38802545- 05138763841 جهت پاسخگویی، آماده ارائه خدمات می‌باشند.

همچنین مهلت ارسال مقالات نیز تا 15 مهرماه امسال است.